Холно обзавеждане

Холно обзавеждане

Холно обзавеждане  – секция, дивани, холни маси, холни секции, ъглови секция, обзавеждане на дневни.

Калкулатор за изчисление на големината на телевизора спрямо разстоянието за гледане

Независимо дали сте изграждането на нов дом, реконструкция на съществуваща хол или просто пренареждане на мебели, което вече имате, регламентираща вашия хол е най-добре с план в ума. Преди да започнете да правите всяко вдигане на тежки предмети, помислете на тези професионални съвети за оформление на холно обзавеждане.
Планиране. Анализ на начина, по който прекарват времето си във вашата всекидневна.

Помислете за ходовите линии . Как да влезете в една стая? Преминаването до столовете? Преминаването до ъгловия диван? “Вие никога не искате да се чувствате в капан или да се чувстват така, сякаш сте прави обиколки около една стая. Така трябва да бъде създаден, така че някой може да ходи и да излезе от стаята лесно.”

Организиране и пренареждане. Всеки човек има индивидуален предпочитания, когато става въпрос за организиране на мебели. Някои хора обичат да вземат своето време и да планират всеки детайл. За тези цел предлагаме  да се започне с мащабирани чертеж на пространството, измерване на съществуващите мебели и вземане на размери отвори на всяко парче да се играе с тях. Това е много по-лесно да пренаредите на хартия, отколкото да се движат физически мебелите.Холно обзавеждане.

Помислете си развлекателни нужди и да изберете мебели, които могат да се използват с по-големи групи, ако е необходимо. Лежанка за допълнително сядане или да намерят табуретка, които могат да бъдат използвани за странични маси или места за сядане.

Справяне с телевизора. Телевизорът не е непременно красива, но за много от нас, това е, трябва да имате в хола. За щастие, телевизори с плосък екран намаляват дилемата на проектиране. Дръжте комфорт в ума, когато поставяте вашия телевизор – уверете се, че да не го закачите на височина, която ще направи неудобно за гледане. Холно обзавеждане.

[ultimatesocial networks=”google_native,facebook,twitter,pinterest,mail,comments,love,print,” url=”http://ultimate-wp.com”
custom_class=”my-ultimatesocial-class”]


 

Холно обзавеждане Мебели