Интериорен дизайн на апартамент

Интериорен дизайн на апартамент

Интериорен дизайн на апартамент

 Обзавеждането на един апартамент е изключително вълнуващ момент. В същото време е особено важно да се подхожда с особено внимание към всеки един детайл, да се даде свобода на въображението и да се подберат правилните мебели, цветове и декорации. Вариантите са безкрайно много, но ние ви предлагаме един интересен, семпъл и стилен интериорен дизайн на апартамент, в който бихте припознали собствените си мечти и идеи за обзавеждане.

Кухнята е изработена от MDF и е покрита с бял гланц – изчистена и надеждна, създаваща усещане за комфорт и свобода в кулинарните занимания. Водачите на чекмеджетата са на австрийската марка BLUM. Чекмеджетата са функционални, което осигурява допълнително удобство. Отварянето на вратичките, чекмеджетата и повдигащите механизми е с скрити дизайнерски кант дръжки. Горните механизми доказано най добрите на пазара са от типа AVENTOS HF с плавно прибиране. Стената е декорирана със свеж фототапет, който поставя невероятен акцент в интериора.

Масата е най-важната мебел в трапезарията. В този случай тя е всичко, което трябва да бъде – стабилна, удобна и стилна. В тон с нея са и столовете (Арт Ууд), които притежават всички тези качества. Таваните в дневната и трапезарията е на три нива създавайки усещане за движение на пространството. Осветлението е 3ка тип „спот” насочващо.

Уютът и топлината са се настанили удобно в хола. Акцентът тук е в цветовите решения. Диванът е олицетворение на комфорта, което важи и за вас, и за вашите гости. Секцията е функционална и в същото време много ефектна изработена от МДФ гланц, а и перфектно се допълва с ниската маса в същия нюанс и с меката мебел. Тапетът на стената зад секцията, допълва интериора с приятни форми и мек цвят. В допълнения са килимчето и перденцата, винаги допринасящи за уюта в вашият дом.

Винаги може да съгласувате вашите идеи със специалистите, за да се сдобиете с уютен интериорен дизайн на апартамент и обзавеждане за дома ви.

Интериор