Интериорен дизайн на детска стая

Детско обзавеждане-галерия
Интериорен дизайн на детска стая

Детската стая е мястото, където може да дадете свобода на вашето въображение. Децата обичат уникалните, забавни и ярки цветове в стаите си,защото те отразяват тяхната жизненост и непринуденост, което ви дава възможността да си поиграете с цветовете, когато започнете с обзавеждането.

Колкото и лесна да изглежда тази задача, вие все пак трябва да предвидите това, че в детската стая детето ви трябва едновременно да се чувства будно и живо, но и да му осигурите необходимото спокойствие и комфорт в нея.

Интериорът на тази детска стая е решен в ярки цветове при мебелите и светли тонове за стените. Гардеробът, както и останалите мебели, са изработени от МДФ материал и са боядисани в ярки цветове с матирана повърхност. Бюрото е изключително функционално, тъй като е с триъгълни крака, които служат за поставки. Столчето е изработено от масивна дървесина. Лавиците са интересни, защото наподобяват формите на лего за сглобяване, а под тях има две малки табуретки. Леглото е изработено от фурнирован МДФ и е боядисано в син цвят. Килимчето също е в светли тонове. На стената до леглото е поставен друг впечатляващ акцент – фото тапет, имитиращ корони на дърво, които подпират колелото с помощта на лавиците. Обособеното на стената място за колелото допълва цялостния интериор на детската стая.

Този интериор е особено практичен, функционален и в същото време олицетворява по прекрасен начин детските фантазии. Най-важното е да подберете правилните цветове за стаята на вашето дете, за да се чувства то максимално комфортно в своето лично пространство. От особено значение са както вашите предпочитания, така и на малчугана, за да сте сигурни, че стаята ще олицетворява детският рай и фантазиите на детето ви.

 

 

Интериор