Детско обзавеждане

Детско обзавеждане

Детско обзавеждане .Когато декорирате или избирате обзавеждане за детска стая, безопасност трябва да бъде най-важна характеристика при избора на всеки елемент. При мебелите по поръчка имате богат възхитителен избор обзавеждане и декориране на стая, избор на детско легло съобразено с възрастта на детето, избор на детска стая с две легла, едно до друго или над друго, детско бюро с лавици, детско бюро за компютър, детски гардероб съобразен с нуждите на вашето дете.

Интериорен дизайн на детска стая

Важно е да се направи план за функцийте –
Основните неща, които вашето дете ще трябва да се направи в стаята. След това изберете фон , мебели, тъкани , аксесоари, цветове. Силна визия и гъвкав подход ще даде тласък за творчески усилия на Вас и Вашето дете.Детско обзавеждане

За детето, детската стая е много повече от място за спане. Това е място, за да направи училищната работа, да играете игри, четете, мечтае, посещение с приятели и склад за играчки. Като планирате детската стая , вие ще се нуждаят от пространство, което обслужва всички тези функции да е удобно и практичено за идните няколко години.
Крайните експертите на това, което децата обичат, са самите деца. Така че, да ги включат в процеса на проектиране, като им дава възможност да помогне с избора. Както своите предпочитания продължава да се променя, така че изберете аксесоари и цветове, които могат лесно да бъдат подменени.
Новородени
Планиране на стая за новородено след това трябва да се има предвид, че безопасността е от решаващо значение. Добавете люлеещ се стол, бебето люлка и допълнително скрин. Бъдете внимателни с добавяне на прекалено много мебели. Вие искате да бъдете сигурни, да оставят някои площ за млад човек да се научи да пълзи и ходи. Когато става въпрос за цвят, не се чувстват необходимостта да се отиде само с стандарт розово и синьо.
от 3 до 6 годишни
Докато планирането на детската стая за възрастовата група то 3 до 6 години всичко, което трябва да имате предвид е, че стаята им трябва да бъде жива и вдъхновяваща, така че да ги вдъхновява  с цвят и обзавеждане. Опитайте се да използвате забавни обзавеждане, като пуф столове, чаршафи и възглавници на пода, и ако искате да се хваля, добавете в уникални елементи като катерене на стена, пързалка или люлка. Тъй като това е многофункционална стая, използвайте пространство изящно. Инсталирайте вградени шкафове и рафтове за много по-необходими за съхранение на играчки, и да включва бюро или работна маса за домашното и оцветяване.
от 7 до 12 годишни
Ако планирате да украсяват стаята на вашето дете, чиято възраст е между възрастова група от 7 до 12 години, тогава трябва да се мисли за цвят. Включете любимата нюанс на стените, която не трябва да бъде много тъмно или светла, цвета на  мебели , шкафчета и чекмеджета бюрото гардероба,  и леглото да в по наситени свежи цветове.

 

Детско обзавеждане Мебели