КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ПРИ НАС?

 • 1.ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС

  Запазете си час с наш проектант в удобно време  време за вас, на посочените телефони в КОНТАКТИ. С вече снетите мерки и снимките, ние ще дадем съвети за най-функционалното планиране на обзавеждането и ще ви информираме в последните тенденции за материали, обков и уреди за вграждане.

  Правите ли посещение на място?

  ВАЖНО!

  Измерете помещението с приблизителни размери до +/- 1см. Тази информация ще е полезна на проектантите  при първоначалното проектиране и оферта. Няколко снимки биха били полезни за по лесна ориентация.
  Допълнителни размери важни са размери на отвор за аспирация, ВиК изводи, прозорци и колони.
 • 2.КАЛКУЛАЦИЯ

  След направен вече идеен проект, ще ни бъде нужно 2-3 работни дни за да направим точна калкулация на количество материали, обков и механизми. На посочен от вас и-мейл ще получите оферта на база идеен проект.
 • 3.ОРАЗМЕРЯВАНЕ

  След одобрена оферта, правим посещение и взимаме нужните размери за точните размери нужни за мебелите от офертата. Правим нужни предписания за преместване на ВиК и електро захранване при нужда.
 • 4.ПЛАЩАНЕ

  Аванс в размер на 50% от стойността на мебелите.
  100% от стойността на уредите(ако те са закупени от нас).
  Доплащане на 40% от стойността на мебелите 2-5 дни преди монтажа.
  10% остатъчна стойност от цялата сума след приключване на всички монтажни дейности и цялостно приключване на поръчката от наша страна.
  Плащането е само в брой или по банка.
 • 5.МОНТАЖ

  Извършването на монтажа се извършва след предварително уговорен ден, удобен за вас и за нас.
  Монтажните дейности за монтиране на кухня или друго помещение са нужни от 1 или 2 работни дни.
  ВАЖНО! Довършителният 2-ри ден от монтажа, не е непосредствено след първият ден поради вече планирани други такива. Вторият ден е допълнително уговорен в най кратък срок и не се заплаща допълнително от вече договореният монтаж.